sobota 18. února 2017

Jak je to s bonusy u binárních opcí?

Mnoho brokerů na binární opce nabízí klientům finanční bonusy. Nejčastěji se jedná o bonus za první vklad, ale existují i alternativní bonusové nabídky. Obchodování s bonusem je samozřejmě lákavé, protože budete mít vyšší kapitál a můžete tak dosáhnout vyšších zisků.  Pokud ovšem bonus přijmete, často vám pak broker na binární opce výdělek ani bonusovou částku neumožní vybrat ihned.
Aby obchodníci nemohli zneužívat bonusové nabídky tím, že by bonus vybrali ihned po připsání na účet, musí obvykle zobchodovat transakce o určitém objemu. U některých brokerů se toto omezení vztahuje nejen na výběrbonusové částky, ale taky na výběr dosažených zisků. Pokud si zvolíte regulovaného brokera, budete mít jistotu, že váš vlastní vklad si můžete vybrat i po přijetí bonusu kdykoliv a bez omezení zpět.

Bonusové nabídky jednotlivých brokerů

Broker TopOption bonus za první vklad nabízí již několik let. Velikost bonusu je 50% (pokud vložíte alespoň 200$) nebo 100% (při vkladu nad 500$). Pro výběr bonusu je nezbytné zobchodovat 40 násobek hodnoty bonusu a vkladu. Pokud například vložíte 200$, získáte bonus 100$, a pro splnění podmínek musíte zobchodovat transakce o objemu (200+100)*40, což je 12 tisíc USD.  Tohoto objemu musíte dosáhnout navíc během pouhých 60 dní.

Finanční bonus za první vklad mohou získat také klienti brokera IQ Option. Velikost bonusu závisí na vkladu a pohybuje se od 25% (vklad alespoň 10$) do 50% (vklad minimálně 10 tisíc USD). Bonusovou částku můžete vybrat až poté, co zobchodujete transakce o celkovém objemu 35 násobku hodnoty bonusové částky.

Zajímavou propagační akci má broker BullBinary, který nabízí no deposit bonus ve výši 25$. Jelikož se jedná o no deposit bonus, tak pro získání bonusu nemusíte vkládat žádné peníze. Pro výběr dosažených zisků a bonusové částky je nezbytné uzavřít transakce o celkovém objemu 1000$, tj. 40 násobku bonusu. Kromě toho nabízí broker bonus za vklad ve výší až 200$.

Bonus u neregulovaného brokera HighLow


Broker HighLow nabízí CashBack bonus, díky kterému budou vaše první transakce o celkovém hodnotě 50$ bez rizika. Pokud například uzavřete prvních 5 transakcí po 10$, získáte investice z neúspěšných transakcí zpět. K bonusu se nevztahují žádná omezení pro výběr peněz. HighLow je sice regulovaný, ale jako jediný z uvedených brokerů není držitelem licence ČNB.

Není jistě bez zajímavosti, že na bonusy se obchodníky snaží nalákat i některé podvodné projekty (například Milan Thomas a jeho systém). Těm jde většinou o to, že klientovi doporučí sice brokerskou společnost s bonusem. Tato společnost pak klientovi peníze nevyplatí, a protože není daný broker regulovaný, poškozený klient se nemá kam obrátit.